Online communicatie manager

  • Viktor
  • Delft, Netherlands

Online communicatie manager

Job description

Het is een uitdagende tijd voor VIKTOR. Na de lancering van ons platform VIKTOR in de lente van 2017, groeit ons klantenbestand snel! VIKTOR ontwikkelt en levert software waarbij engineeringsprocessen worden geautomatiseerd zodat er focus komt op het leukste en interessantste deel: fantastische producten ontwerpen. Ons motto is dan ook: Automate the Boring, Engineer the Awesome!

Laat jij VIKTOR én jezelf verder groeien?

Wie ben jij

Je hebt een paar jaar werkervaring binnen marketing/communicatie en op zoek naar een plek waar jij de expert kunt zijn op jouw vakgebied: van a-tot-z de online communicatie opzetten en uitvoeren. Jouw doel: awareness creëren waardoor potentiële klanten niet meer om ons heen kunnen! Je hebt interesse in software en de ambitie om door te groeien tot dé online specialist van ons bedrijf. Je hebt voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te gaan, en bent ook een echte teamspeler. Herken je jezelf hierin? Dan hebben wij jouw ideale baan als online content marketeer!

Benieuwd wat dit inhoudt?

  • Door jouw strategie en het creëren van de bijpassende content genereer je zoveel leads dat het salesteam overuren draait.
  • Natuurlijk weet je door gerichte online communicatie campagnes de juiste doelgroep te bereiken via o.a. hootsuite en ads.
  • Trends op online gebied weet jij moeiteloos mee te nemen in je dagelijks werk.
  • Je zorgt voor een passende ‘tone of voice’ en zorgt voor een eenduidige uitstraling die onze branding versterkt.
  • Je maakt gebruikt van monitoring zoals Hootsuite en Google Analytics om je strategie aan te passen en de website te optimaliseren om nog beter je boodschap over te brengen.
  • Door aansprekende events en workshops te organiseren, weet je klant en collega te overtuigen van jouw communicatieskills.

Wat krijg je van ons

Natuurlijk de allerleukste collega’s! We werken niet alleen met elkaar maar houden ook van feestjes. Heel belangrijk: een boost van je carrière en doorgroeimogelijkheden (maar dat begreep je natuurlijk al). Daarnaast ook nog gratis fruit, lekkere koffie, meer dan genoeg vakantiedagen en natuurlijk heb je aan het einde van de maand een fijn salaris op je bankrekening.

Requirements

Je hebt kennis van Wordpress, CMS, HTML, Hootsuite, Word, Excel, Adobe illustrator, Photoshop en alle socials. Engels spreek en schrijf je vloeiend. Daarnaast heb je minimaal 3 jaar werkervaring en ben je 24-40 uur per week beschikbaar. Ja, we zoeken het schaap met 5 poten. Voldoe je niet aan alles maar ben je wel super enthousiast en overtuigt dat jíj de juiste kandidaat bent, solliciteer gerust!